Naturterapi
- en vej til personlig udvikling

Naturterapi i Slagelse på Sjælland
Er du et sted i livet, hvor du af den ene eller anden grund føler dig ude af balance, er naturterapi måske noget for dig. Det kan være på grund af uro i parforholdet, stress i hverdagen, en drøm om at sætte ny retning i livet eller arbejdslivet, eller et ønske om at sætte fokus på en særlig udfordring, du står overfor. Naturterapi er en blid, klientcentreret terapiform, hvor min opgave som terapeut mest af alt er at være der for dig i din egen udviklingsproces. Når du opholder dig i naturen, får du ro på nervesystemet, kommer ned i tempo og bliver – med naturen som assistent – opmærksom på din krop og dine sanser. Jeg tilbyder naturterapi på hele Midt- og Vestsjælland efter aftale .

Trygge rammer

Jeg sætter en tryg ramme for, at du kan lade følelser, frustrationer og drømme komme op til overfladen. Vi vil sammen gå på opdagelse i de problemstillinger, du oplever, og være nysgerrige på hvilke ressourcer, du skal bruge, for at nå din ønskede tilstand.

En session varer typisk 3 timer kan foregå på hele Midt- og Vestsjælland. Vi vil ofte have en kort indledende samtale forud for.

Er du blevet nysgerrig på, om naturterapi er noget for dig, så kontakt mig endelig på mail, telefon eller sms. En afklarende samtale er naturligvis gratis.

Priser:

  • Enkeltperson: 600 kr. pr. time.
  • Par: 800 kr. pr. time.
  • Studerende: 400 kr. pr. time
Naturterapi i Slagelse på Sjælland

Forløb i naturen

Natur- og sansebad

Har du lyst til et par timers guidning, hvor du bare skal være til stede i nuet, så har du muligheden den 2. søndag i hver måned i henholdsvis Korsør Lystskov eller Suserup Skov ved Tystrup sø.

Reducer dit stressniveau i naturen

Rigtig mange af os rammes på et tidspunkt i livet af mental overbelastning. Vi kommer ud af balance, oplever stress, depression og manglende overskud.

forløb i naturen

Hvad mine kunder siger...

Jeg har gennem tiden afholdt forløb i naturen for både ledere og folk, der har følt sig ude af balance, hvor fokus har været på deres egen udviklingsproces. Nedenfor kan du læse nogle af mine kunders udtalelser om forløbet.